SPLASH VÍZKŐOLDÓ POR HÁZTARTÁSI KISGÉPEKHEZ 50G

SPLASH VÍZKŐOLDÓ POR HÁZTARTÁSI KISGÉPEKHEZ 50G
255 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
  • Gyors hatású vízkőoldó por háztartási kisgépekhez. Alkalmas automata kávéfőző, teafőző, vízforraló, vasaló vízköves lerakódásainak eltávolítására.
  • Használati utasítás: A tasak tartalmát oldjuk fel 1 liter vízben (kb. 50-70°C-os), abban az edényben vagy gépben, amelyet tisztítani akartunk. Hagyjuk állni kb. 30 percig. Kezelés után alaposan öblítsük ki vízzel! Használat előtt olvassa el a tisztítani kívánt készülék kezelési útmutatóját! Erősen elvízkövesedett készülékeknél az eljárást ismételje meg nagyobb mennyiségű porral.
  • Összetevők: citromsav. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő a csomagoláson található.
  • FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező.
  • SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
Webáruház készítés