CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT WC TISZTÍTÓ 1L

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT WC TISZTÍTÓ 1L

Házhoz szállítás esetén, a rendelni kívánt termék darabszámát kérjük egész kartonra kerekítve adja le.
Személyes, bolti átvétel esetén bármilyen darabszámot megadhat.

Kartonban: 12 db

650 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
  • Összetételének köszönhetően kevésbé jelent terhelést a környezetre nézve, míg kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket és higiénikusan tisztán tartja a WC-t. Megfelelő adagolással rendkívül gazdaságos, ami tovább csökkenti a környezeti hatásokat.
  • Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.
  • Hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szennyeződéseket a WC-csészéről. Meggátolja a szennyeződés további lerakódását. Kellemesen friss illatot biztosít. használat előtt tegyen próbát egy kevésbé látható felületen. Ne használja sérült vagy savra érzékeny felületen pl. alumínium, márvány, zománc. Ne keverje össze más tisztítószerekkel.
  • Használat: A tisztítandó felületre az aplikátor segítségével vigye fel a folyadékot, hagyja hatni 10 percen keresztül, majd kefével tisztítsa le. Szükség esetén ismételje meg. Utána alaposan öblítse le hideg vízzel.
  • A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék alacsony hőmérsékleten fejti ki a megfelelő tisztító hatást, kevesebb energia és víz felhasználásával. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas. A csomagolás minden eleme újrahasznosítható. Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.
Webáruház készítés