CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT UNIVERZÁLIS FELÜLETTISZTÍTÓSZER 1L

 CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT UNIVERZÁLIS FELÜLETTISZTÍTÓSZER 1L

Házhoz szállítás esetén, a rendelni kívánt termék darabszámát kérjük egész kartonra kerekítve adja le.
Személyes, bolti átvétel esetén bármilyen darabszámot megadhat.

Kartonban: 8 db

650 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
  • Összetételének köszönhetően kevésbé jelent terhelést a környezetre nézve, míg kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket.
  • Használható fa, lakkozott, kerámia, műanyag (PVC is) és csempézett felületeken, illetve padlón és burkolt falon egyaránt. Megfelelő adagolással rendkívül gazdaságos, ami tovább csökkenti a környezeti hatásokat.
  • Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.
  • Fa-, lakkozott-, kerámia-, műanyag-(ezen belül pvc), zománc-, csempe-, szalagparketta- és falfelületekhez. Ne használja kezeletlen fafelületen. Ne keverje össze más tisztítószerekkel.
  • Használat: kisebb szennyeződés esetén 2/3 kupaknyi (20ml) folyadékot öntsön 5l vízhez, normál esetén 1 kupaknyi (30ml) folyadékot öntsön 5l- vízhez. Az oldattal mossa le a felületet, kerülve a túlzott nedvességet. Nem igényel öblítést.
  • A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék alacsony hőmérsékleten fejti ki a megfelelő tisztító hatást, kevesebb energia és víz felhasználásával. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas. A csomagolás minden eleme újrahasznosítható. Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Webáruház készítés