CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT KONYHAI TISZTÍTÓSZER 750ML

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT KONYHAI TISZTÍTÓSZER 750ML

Házhoz szállítás esetén, a rendelni kívánt termék darabszámát kérjük egész kartonra kerekítve adja le.
Személyes, bolti átvétel esetén bármilyen darabszámot megadhat.

Kartonban: 12 db

804 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
  • Összetételének köszönhetően kevésbé jelent terhelést a környezetre nézve, míg kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket a konyhákból. Megfelelő adagolással rendkívül gazdaságos, ami tovább csökkenti a környezeti hatásokat.
    Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.
  • Tökéletesen eltávolít mindenféle szennyeződést, a legmakacsabb odaragadt koszt és zsírmaradványokat is. Használata után a konyha ragyogóan tiszta lesz. Ne használja kezeletlen fafelület tisztítására. Használat előtt tegyen próbát egy kevésbé látható felületen.
  • Ne keverje össze más tisztítószerekkel. Ne lélegezze be a keletkező permetet.
  • Használata: Szórja fel a tisztítandó felületre, majd szivaccsal törölje le. Makacs szennyeződés esetében a folyadékot hagyja hatni 10 percig, majd szivaccsal vagy törlőrongy segítségével törölje le. Ne súrolja a felületet. Alaposan öblítse le hideg vízzel, majd törölje szárazra.
  • A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék alacsony hőmérsékleten fejti ki a megfelelő tisztító hatást, kevesebb energia és víz felhasználásával. A termék nem alkalmas nagy felületek tisztítására. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas. A csomagolás minden eleme újrahasznosítható. Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Webáruház készítés