CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER 750ML

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER 750ML

Házhoz szállítás esetén, a rendelni kívánt termék darabszámát kérjük egész kartonra kerekítve adja le.
Személyes, bolti átvétel esetén bármilyen darabszámot megadhat.

Kartonban: 12 db

804 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
  • Összetételének köszönhetően kevésbé jelent terhelést a környezetre nézve, míg kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket és a vízkövet a fürdőszobákból. Megfelelő adagolással rendkívül gazdaságos, ami tovább csökkenti a környezeti hatásokat.
  • Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.
  • Mosdók, zuhanykabinok, kádak és más fürdőszobai eszközökhöz. Hatékonyan eltávolítja a vízkövet, szappanmaradványokat és mindenféle szennyeződést a fürdőszobában, továbbá meggátolja a további lerakódást. Használata után a felület fényes lesz – dörzsölés nélkül. Kellemes, friss illatot hagy. Használat előtt tegyen próbát egy kevésbé látható felületen.
    Ne használja sérült vagy savra érzékeny felületen pl. alumínium, márvány, zománc. Ne keverje össze más tisztítószerekkel. Ne lélegezze be a keletkező permetet.
  • Használata: a szórófej segítségével vigye fel a folyadékot a tisztítandó felületre, hagyja hatni 2 percen keresztül, majd puha szivaccsal vagy törlőkendővel törölje le. Szükség esetén ismételje meg. A felületet a tisztítás után alaposan öblítse le hideg vízzel.
  • A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék alacsony hőmérsékleten fejti ki a megfelelő tisztító hatást, kevesebb energia és víz felhasználásával. A termék nem alkalmas nagy felületek tisztítására. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas. A csomagolás minden eleme újrahasznosítható. Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.
Webáruház készítés